Pages

January 2, 2013

- DIA TAK TANYA! : UNTUK YANG MAHU AJE YA... -

Kalau ada yang mencari tapi tak jumpa, boleh email saya  DI SINI. Tapi untuk yang minat saja dan  bayaran hendaklah dibuat paling lewat hari Jumaat ni. Kalau mahu tandatangan, saya akan tandatanga. Kalau tak mahu, cuma perlu bagi tahu aje... ;-)

6 comments:

Fyda Adenan said...

Baru jumpa blog aleya aneesa nak beli buku aleya bole...fida kat UK skrg..

asilahkassim said...

Ala br jumpa blog kalau tak boleh beli novel siap t.t

Anyway dah grab novel baru ni tp masih belum sempat baca

Selamat berkarya!

http://asilahkassim.blogspot.com/2013/01/novel-ke-153-hehe.html?m=0

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

: Fyda Adenan - terima kasih sudi jengah blog ni. tp... sy tak jual semua novel. kalau fyda nak... sy boleh bg nama org yg jual...


-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

: assilah - terima kasih sangat beli DTT tu. nanti-nanti ada rezeki jumpa boleh sign... ;-)

Anonymous said...

salam...sedang membaca dia tak tanya...best jalan cerita..semoga terus berkarya lagi..dan lagi..dan lagi...

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

terima kasih sebesar dunia walau siapa pun awak... ;-)

Post a Comment

 
Design Downloaded From Free Blogger Templates | Free Website Templates | News and Observers