- SeLaMaT hArI lAhIr AdIk -

By | 4:41 PM 2 comments
Inilah gambar2 masa hari jadi 2 yang sempat aku ambil. Ada banyak lagi tapi yang ni semua antara koleksi yang aku sayang, jadi aku masukkan kat sini. Ada kenangan terindah yang aku nak simpan.

Inilah kek yang aku ambik 2. Ada nama Adik Nana & Nasir. Tapi yang nama Nasir 2, ayah dia tapi dah Kak Long suruh letak nama husband dia, aku ikut jer sebab birthday dia pun baru jer lepas. 2 dalam 1, okeylah tu kan?

Yang inilah dia yang beria-ia nak meniup lilin, macamlah sebelum2 ni tak pernah tiup. Siap bagi jelingan maut lagi kat aku sebab tak ada lilin.

Yang ni pun dia juga, cuma tudung di kepala entah terbang ke mana, nama dia Nurul Hannah, tapi family aku panggil Adik Nana. Dia selalu kata x suka aku sebab garang, tapi bila susah aku juga yang dicari.

Yang ni pula, 3 anak buah aku, 1 anak sepupu aku, Nurul Arien Azlina, kira anak buah juga dan yang baju putih 2, sepupu aku Siti Nurfarhana.

Dan... yang ini pula 3 orang anak angkat doraemon yang mengamuk sebab tak kena beri main ps2, lepas selesai majlis kecil 2. Tapi yg paling best, diaorng main game lumba kereta. Si Kakak, doraemon coklat, terpilih kereta buruk. Kteorg ketawakan dia ramai2 dan dia pun nangis sebab rasa org ejek dia. Masa dia nangis2 dia tunjuk2 tangan kat aku. Kenapa? Rupanya dia marahkan aku sebab aku yg ketawa paling kuat. Lo... aku pulak yang kena? Padahal ramai lagi yang ketawa sama. Lagipun sape suruh dia pilih kereta buruk. Sahlah memang diaorg x sukakan aku. Hem... x kisahlah, janji aku suka diaorng.

Doraemon biru pula, asyik dia aje yang nak main, x nak kasi orang lain kalau boleh. Abang aku dah bengang gila kat dia. Dan, doraemon hijau pula, perasan... dia pegang joystick (betul ke?) 2 mcm dia yg main padahal bukannya berfungsi pun. Agaknya dia tau sebab pas 2 dia suruh masukkan game bola sepak. Kesian dia, mentang2 kecik senang aje kena tipu. Hem... memang macam2 klu dah berkumpul...
Newer Post Older Post Home

2 comments:

  1. Happy Belated birthday...may god bless them...

    meriahnyer hari akak...seronok plak tgk...=)

    ReplyDelete
  2. teme kaseh fad... mmg meriah masa 2 fad... seronok sangat.

    ReplyDelete