- Gambar Kenangan -

6:09 PM
















You Might Also Like

8 comments

  1. gambaq 3 dara pingitan ye...

    ReplyDelete
  2. salam dik. akak yang berdiri disebelah adik (bertudung hitam) di booth Fajar Pakeer.Huhu...entah dia ingat entah tidak...(siapalah daku).Selalu je ke rumah Leeya ni, tapi malu nak tegur.Jom la ke rumah akak. Gambar Leeya pun ada kat situ. Beserta coretan...nak tahu coretan apa? kena la pergi buat lawatan dulu :)

    ReplyDelete
  3. NoRT-yup, 3 dara pingitan...hehehe

    UMAIRA DZUL WIDAD - salam kak umaira, mana leh lupa akak. ingat, cuma skrg ni agak bz... x sempat jejalan cari blog, nanti dh ok sy dtg umah akak ye? tp akak pun, jgn le malu2 nanti kte malu sama... akak tunggu kte dtg tau...

    ReplyDelete
  4. Wahh.. seronoknyer sesekali berjumpa dan berpesta buku. Eh, gambar kita tak de ke? waaa..
    hik hik

    ReplyDelete
  5. Okay..
    Can I know bler buku ni nk ada kt pasaran
    I thought dh ada kt kedai
    Huhu
    Penat ari ni pegi smua bookstore cari
    Tp xde :(
    Sgt sedih
    Bler ada kt pasaran buku ni akak?
    Please tell me
    Im dying to read thiss!!
    Nyesal x pegi book fair ari tu
    Sgt sibuk smpai x smpt nk pegi *LOL!Sibuk*Mana la ada sibuk sgt* Hehe

    Ok, bgtua la bler akn ada kt psrn or if beli direct kt sape2 boleh x?
    Nak baca!!1

    ReplyDelete
  6. mmersik - mmglah seronok. tp sy saja x letak gambar awk sb gambar awk dh banyak kt blog kwn2 sy yg lain hehehe...

    denain91 - nvl tu utk keluaran mei dn patutnya dh ada kt pasaran, cuma akak x pasti skrg betul2 dh ada atau x. tp... apa kata beli online kt alaf, dengarnya leh dpt cepat. tp ada kawn2 akak kata dha da dt kt kedai, cuma akak x tau semua kedai atau x. apa pun tq sb sudi baca nvl akak, akak hargai...

    ReplyDelete
  7. aleya, ur books ada 5 dah kan dengan alaf21??? dorang didn't include 'Aku Milikmu' ... i think it was ur first...

    ReplyDelete
  8. hai yazreina, aku milikmu memang novel pertama saya... tp... entahlah... apa pun, tq sudi menjengah...

    ReplyDelete