- AnGsA -

10:30 AM

Cantik... itu aje yang aku terfikir masa tengok angsa kaku ni kat kedai bulan lepas. Sebab cantik jugalah aku bawa ke opis dan letak atas meja. Boring2 aku tengoklah dia. Dan, minggu lepas aku tangkap gambar dia dan copy kat sini. Biar nampak berseri sikit. Member kt sebelah cuma gelak. Dia kata, ada jugaklah orang macam ni. Tapi aku senyum aje. Pas ni aku nak beli warna pink pulak. Lepas tu bolehlah aku letakkan kat dalam ni lagi. Tapi bila nak balik Johor? Huh... lambat lagilah baru boleh beli nampaknya. Tak ape, sabarkan separuh daripada iman...

You Might Also Like

0 comments