- ReViEw KASIH BENAR KASIH dArIpAdA GiHa -

By | 9:33 PM 3 comments
ok buku ni adalah antara buku yang paling latest for this month for those yang dah well known dengan aleya anessa memang memang dah sedia maklum yang hasil tangan dia memang terbaik! i have few novels yang under hasil kerja dia and semua nye superb..i mean best la untuk di baca ok basically, this novel pasal 2 orang manusia..which a man and a women yang tak pernah kenal, tak pernah tahu hati budi masing-masing di mintak berkahwin pada mulanya parents si lelaki ataupun nama dia dinzley..a doctor, if i'm not mistaken and parents si perempuan which is Annura..saya tak ingat sangat dia bekerja sebagai apa adalah kawan lama. so since both parents nak sangat tengok dorang berdua nih kahwin and dorang berdua masing-masing single,then dorang berdua dimintak untuk berkenalan sesama dorang dinzley sorang yang baik hati tapi dia jenis yang kuat mengusik masa mula2 pertemuan dengan Annura, dia berlagak sombong dengan harapan Annura akan benci dia si Annura yang lurus ni pulak membenci dan tak dapat terima kehadiran Dinzley tambah2 bila Dinzley buat perangai sombong dia tuh after few months, si Annura masih tak dpt terima Dinzley but Dinzley sebaliknye sebab dia tak nak mengecewakan both side..i mean parents dorang dia cakap yang dia setuju unt mengahwini Annura bila semua nya dah berjalan lancer and si Annura dah start terima Dinzley, kekasih lama Dinzley datang balik dengan harapan dia akan bersama Dinzley kembali dia reka cerita yang dia sakit and all so that si Dinzley nih tak jadi kahwin dengan Annura since Dinzley nih sangat baik hati and penuh dengan rasa simpati, dia mintak tangguh kan perkahwinan tersebut si Annura yg dah patah hati nih trus nk broke up lepas tahu yang ex dinzley nih sebenanrnye tak sakit langsung, dorang teruskan perkahwinan tersebut tp sayang si Annnura berkahwin dgn si Dinzley sbb dia nak balas dendam sbb Dinzley dah lukakan hati dia dulu then si Dinzley yg baik hati and charming and adorable *opss terlebih sudah* nih berusaha semaca,m gaya untuk dapatkan balik cinta Annura

so, unt ending kalian kene baca sendiri ok? Hehehe basically cerita nih sangat best!i mean saya sangat suka dengan susunan cerita nih best sangat! u guys kne dapatkan buku nih ASAP!!!

*** Terima kasih tak terhingga pada Giha atas komen di atas. Kawan-kawan yang budiman, kamu, kamu & kamu boleh melawat Giha DI SINI sebab ada banyak kisah yang menarik.
Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. omg! hahaha thanks sebab singgah dekat blog saya! :) thanks you so much!!!! ^_^

    tp mcm mana ye saya nak follow ? tak da button follow la pulak

    ReplyDelete
  2. hai giha... sama-sama dn terima kasih juga ye su curi masa 'conteng' pasal KBK.

    mcm mana nk follow? hehehe... akak pun x mahir. tp kata kawan akak cuma sign up pd tempar follower tu. ;-)

    ReplyDelete