- MeNaRiK hUjUnG mInGgU -

By | 4:56 PM 3 comments
Cute x? Kalau cute cakap cute tau. Kalau x cute pun kena ckp cute gak sb mmg cute. Teme kaseh Huda, buat susah-susah aje. Gembira sangat dapat jumpa Huda. Lain kali kte jumpa lagi ye...


Hem...banyaknyer. Kak Azie... teme kaseh daun keladi. Lain kali... gurau aje. Bunga 2 wlupun dah layu kte ttp nak simpan. Kte nak keringkan dan terbalikkan bunga tu supaya kelopak dia x gugur walaupun yg pink 2 dh jatuh kelopak dia satu. Satu aje... Dan... inilah buku yg aku beli ujung minggu ari 2. X taulah bila nak habiskan. Tapi aku akan dan kena habiskan juga bila dah free nanti. Mula2 x nak beli juga sebab tau aku x akan abiskan dlm jangka masa yg terdekat. Tapi... dah org bg diskaun 35%, aku terus sambar. Kat tempat lain mana ada dapat harga mcm ni. Kecuali klu aku beli kt Alaf 21. Tp ni semua bkn buku Alaf 21. Pape pun, aku akan abiskan gak nanti.
Newer Post Older Post Home

3 comments:

  1. cute...memang cute...kalu xdipaksa pun,fad akan cakap teddy bear tu cute...jeles gak tgk...fad langsung xde teddy bear...nanti beday nak kena mintak sape2 kasi la...ehehehe

    Kak Azie kasi coklat banyak2????ni mesti nak suruh akak sentiasa happy...org kata coklat membantu mcipta kegembiraan...btol kot...manis kan so mesti tersenyum2 masa makan...ehehe

    banyak nye novel...bulan ni tgh saving...nak beli novel masa pesta buku nanti...insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. azi,im07Sis...
    Pilihan yg kte buat 3 tahun lepas mmg tak silap, kn? kte tau kte tak silap...

    Fad...
    Awk mmg pandai teka. akak nk dia senyum selalu dn senyuman tu biar dtg dr hati yg gembira..

    ReplyDelete
  3. sedapnyer...coklat tu....teddy bear tu cute sgt...novel2 tu bleh pinjam nanti..ehehhehe....lepas selesai siapkan mss jubli emas ni..pinjam ekkk

    ReplyDelete