- BaLiK kAmPuNg -

Salam buat semua. Em... beberapa hari di kampung, rasa seronok sangat walaupun tak ada buat apa2 aktiviti yang luar biasa. Cuma ada aktiviti2 yg biasa aje. Sebenarnya saje balik sebab dah lama tak balik. Sebulan lebih rasanya aku tak balik. Eh, lama ke sebulan 2? Entah! Bagi aku dah lama benarlah 2. Tapi mungkin sekejap aje bagi orang lain. Dan, memang pun tak lama mana kalau nak diikutkan. Aku aje yang lebih2.

Sebenarnya ada banyak benda yang aku dah plan nak buat masa kt kg 2, nak buat itulah, nak buat inilah, tapi semuanya tak menjadi. Yang paling best nak sambung buat novel, akhirnya aku asyik tengok TV, habis satu cerita sambung cerita lain. Bukan mood x ada tapi suasana yang terlebih ceria buat aku terlebih malas. Cuma dapat 2 bab aje. Huh... memanglah apa yg dirancang kadang kala x menjadi.

Tapi sepanjang 4 hari 2, yang paling best aku rasa dapat makan2 ngn family aku kt Restoran My Friend Tom Yam kt Impian Emas. Bukannya selalu dapat makan2 macam 2 sebab kadang2 masing2 sibuk dengan urusan sendiri. Tapi x bawa kamera pula, kalau x boleh juga kongsi dengan kawan2. Apa pun, makanan kat situ boleh tahan jugalah. Harga pun berpatutan. Eh, mcm nak promote restoran 2lah pulak aku ni. Hehe... taklah, mungkin aku ni terlebih gembira sebab dapat makan kot.

Jadi... teme kasehlah kepada sesiapa yang datang ke blog aku walaupun tuannya tak ada. Tak sempat nak bagitau sebab balik dalam keadaan tergesa-gesa, minta maaflah ye. Sebab masa 2 hari dah nak hujan. Terpaksa keluar awal wlupun ingat nak balik macam biasa. Apapun, lain kalau kalau aku x ada, sesiapa pun dialu2kan datang ke blog ni. Tak ada orang marah dan yang pasti x kena bayar. Sekian...

1 comment:

  1. wmsalam...patutla sunyi jer "rumah" kat c-ni...nasib baik ada kak azie...

    btol2...sebulan tu tak lama...fad n famili dah 2thn xbalik kg sblah ayah...bukan xnak balik but ada jer halangan...kadang2 waktu cuti akak tak sama dgn adik brdik yg lain pastu ayah xdpt cuti pastu time raya plak dkt sgt dgn exam2 yg besar, last2 semua xbalik...plan gak nak balik kg cuti jun nanti but tpaksa batalkan coz nenek nak dtg c-ni...ada2 jer halangan...xdpt nak makan best2 kat tepi pantai + xdpt shopping sakan kat pasar yg murah giler...ehehehe(xbenda lain...)

    kasih kak aleya diterima...(kih2)fad memang ske jnguk rumah akak ni...xalu2kan pun fad ttap nak menyibuk...ehehehe...

    ReplyDelete