- Karya Terbaru -

12:30 PM

Hem... ini pulak buah tangan merangkap buah hati yang paling baru dari aku selepas "Janjiku Bersama". Novel ni baru aje terbit masa Pesta Buku hari Jumaat minggu lepas, hanya ada di booth Fajar dan merupakan terbitan NHF. Kat kedai2 lain mungkin masih belum ada. Harap2 sekali lagi aku tak akan mengecewakan pembaca. Dan, aku harap juga novel ni akan diterima macam novel2 aku yang lain walaupun aku guna nama Marwati Wahab. Tapi... kalau ada yang nak komen, aku alu2kan supaya aku boleh perbaiki mana2 yg patut untuk karya seterusnya sebab aku masih lagi dalam proses belajar sekarang ni. Salam sayang buat semua, assalamualaikum...

You Might Also Like

7 comments

  1. CONGRATULATION, SIS....
    I dont know how to say it...but deep inside I know...I really, really proud of U...
    Keep up a good work!!

    ReplyDelete
  2. tahniah kak aleya...fad dah habis baca pun...ehehehe...pasni kalu kuar novel dgn pengeluar lain akak jgn lupa wat promotion ye...xyah malu2...ehehehe=)

    ReplyDelete
  3. aleeya saya dah habis baca bertakhta di hati...pendapat peribadi saya, saya lagi suka garapan Aleeya dalam bertakhta di hati dari janjiku bersamamu...buat saya rasa nak mengulang lagi seperti kasih antara kita...more romantic.anyway thanx sebab sign buku tu...

    ReplyDelete
  4. Salam Aleeya... Hu hu dah katam Bertahta di hati bab pertama dah menarik teruja nak tahu bila si nadjmi tu tahu yg dia ada anak gan rya....tak boleh letak baca sampai tamat sedar2 dah kul 4 pagi. He he confius kat dlm buku kat bhg penerbit Tajuk " Badai Di Hati"
    Kisah kali ni mengundang perasaan marah,dendam dan rasa bersalah. Heroine tu hatinya lembut...terbayangkan yg Khairunasrya tu Aleeya.Terjumpa ada ayat dlm novel tu macam dailog Aleeya aja.
    Paling suka part si rya tu sindir nadjmi supaya nadjmi rasa bersalah....Kalau akak teruk mamat tu akak torture bkn senang nak kembalikan masa yg hilang selama 7 tahun...
    Apa2 pun kaknOOr suka "Bertahta Di Hati" best.Akak akan sentiasa membeli setiap keluaran novel Aleeya mcm kita cite pasal "IDOLA" kita tu.

    ReplyDelete
  5. Kak Azie... teme kaseh sis, kte tau awk mmg selalu bangga ngn kte.

    Fad... teme kaseh gak kt Fad atas sokongan Fad. Insya-allah akak tak malu lg, kalau akak malu pun Fad kan ada? hehe...

    Iejay...thanks sb baca novel 2 dan sokongan yg Iejay berikan. Gembira dengar Ijeay berpuas hati dgn BDH 2. Harap Iejay akan terus memberikan sokongan kt saya.

    Salam kaknoor... thanks kaknoor, seronok sangat dengar kaknoor ckp mcm 2 pasal novel BDH 2. Dan, tq gak sebab kalau ada buku baru nk beli g. Pasal yg kt halaman hak cipta 2, dah g tau penerbit dah. Baru perasan kaknoor.

    ReplyDelete
  6. salam aleya,

    congrats atas kelahiran novel `bertakhta di hati'. my opinion novel ni setara dgn `kasih kita'. mmg best. bg sy `janjiku bersama' kurang power sikit. dah tukar publisher ke? masa mula2 tgk nama `marwati' tu mcm pernah tgk. lps tu baru t'ingat. semoga karya' yg mendatang akan lebih power & meletop - nacha -

    ReplyDelete
  7. lorrr Bertakhta Di Hati tu aleya aneesa punya.. lorr.. kalau tak masuk sini hari ni taktau la. hari tu tengok kat mph alamanda ada dekat2 ngan buku bikash 'atas nama cinta' i beli atas nama cinta saja.. peh ni nak gi cari bertakhta di hati. la la la *skipping*

    ReplyDelete