Pages

March 21, 2012

- UNTUK YANG MAHUKAN SIGN SAYA -

Saya tak jual novel sebab saya tak reti nak jadi peniaga dan rasa-rasanya tak ada bakat pun nak jadi peniaga berjaya. Bimbang kalau saya berniaga, perniagaan saya lingkup macam tu aje sebab saya memang seorang yang agak malas. Lagipun memikirkan kos pos yang naik mencanak-canak, lagilah saya tak ada rasa nak meniaga sebab saya tahu kos pos akan jadi satu bebanan pada pembaca. Padahal, harga novel di kedai jauh lebih murah dan tak ada kos pos lagi.

Tapi... mungkin sebab minat yang mendalam terhadap dunia penulisan, ada yang bertanya-tanya dan katanya mahu mendapatkan tandatangan saya. Untuk itu, pada yang mahu mendapatkan novel-novel saya, terutamanya novel TERUS CINTAI AKU berserta TANDATANGAN saya, saya akan usahakan untuk mendapatkan novel-novel tersebut untuk kalian secepat mungkin. Jadinya untuk yang berminat;

1) NOVEL TERUS CINTAI AKU – Harga buku RM26/ RM29 [harga asal RM23]

Semenanjung Malaysia - RM26 [diskaun 10% + RM6.00 (pos laju)]
Sabah & Sarawak – RM29 [diskaun 10% + RM9.00 pos laju)]

2) NOVEL-NOVEL LAIN
- KASIH BENAR KASIH - RM21.00 [15% diskaun] - RM23/ RM27

- TANPAMU AKU RINDU – RM19.90 [15% diskaun] - RM22/ RM26

- AKU MAHU KAMU – RM19.90 [15% diskaun] - RM22/ RM26

- HANYA DIA TAHU – RM19.90 [15% diskaun] - RM22/ RM26

- SEGALANYA UNTUKMU – RM19.90 [15% diskaun] - RM22/ RM26

- JANJIKU BERSAMAMU – RM19.90 [15% diskaun] - RM22/ RM26

- KASIH ANTARA KITA – RM19.90 [15% diskaun]- RM22/ RM26

- SEMUSIM RINDU – RM18.00 [15% diskaun] - RM20/ RM24

Untuk kos pos, sama seperti di atas juga. Semenanjung Malaysia RM5 dan Sabah & Sarawak RM9.

Bagi yang betul-betul berminat, boleh email atau pm saya di FB. Kemudian saya akan berikan nombor akaun bank untuk bank in. Selepas pembayaran dibuat mohon kirimkan butiran pembayaran seperti NAMA, ALAMAT, NO. TELEFON & BUKU APA YANG NAK DIPESAN dan EMAIL ke;

1. aleyaaneesa@yahoo.com.my
2. FB

PESANAN PENUH KASIH SAYANG : KALAU BOLEH EMAIL PADA SAYA DULU NOVEL APA YANG NAK DIORDER, JANGAN MASUKAN DUIT DULU SEBAB BIMBANG ADA NOVEL YANG TAK ADA, ;-)

PESANAN LAGI : Mungkin saya tak jual novel-novel tu untuk masa yang panjang sebab saya bukan peniaga, ;-)

15 comments:

kaknOOr said...

Salam Aleya...
Novel baru terus cintai aku
harga sebenar RM 23.00 or RM 25.00

sbb akak nak buat pembayaran

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

salam kak... lepas diskaun 10% + harga pos = rm25, ;-)

kaknOOr said...

Ok akak dah email pada aleya....
nanti tlg forward a/c bank untuk akak buat pembayaran dgn harganya sekali.Biasa akak nak guna post laju.

Terima kasih.
kak nOOr

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

ok kak, pos laju pun boleh aje. sy tunggu email akak ni. tp... x sampai2 lg. kat email ada 'my' tau kak...

aleyaaneesa@yahoo.com.my

kaknOOr said...

Aleya...
dah terima email akak?

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

tak ada kak, sampai pg ni sy tengok. betul tak email yg akak bg tu? akak hantar kt add mcm ni ya? aleyaaneesa@yahoo.com.my

wHoSeNa said...

akk..sy ada emel akk hr tu...ada dpt x??under husna_azahar@yahoo.com.

sy nk beli novel terus cintai aku ni..=))

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

akak tak dapatlah, kat alamat email ada tambah 'my' tak?

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

akak tak dapatlah, kat alamat email ada tambah 'my' tak?

wHoSeNa said...

salam akk..ade..sy ada tambah .my tu...sy try anta semula email yer..=)

-AlEyA aNeEsA/ mArWaTi WaHaB- said...

email akak problem, tp dh ok dh kot. akak dh balas email husna tu, ;-)

ena AMZ 91 said...

salam,kak....saya nak order novel 1st akak.... SEMUSIM RINDU...boleh x????

NiSa said...
This comment has been removed by the author.
surianee mahmud said...

assalam. fb dah tak aktif ya? nak tanya. novel kahwin dengan saya ada lagi tak? kalau ada, saya nak order 1

fyeira100 said...

Assalam sis. saya nak order novel Semusim Rindu, bole??

Post a Comment

 
Design Downloaded From Free Blogger Templates | Free Website Templates | News and Observers